LIEN Limoncello in Giftbox 70 cl  


LIEN Limoncello in Giftbox 70cl

Een bijzonder verhaal van een jong Noordwijks stel. Madeline en Tom, beiden liefhebbers van lekkere Limoncello, hadden het idee opgevat om samen het perfecte recept voor een eigen Limoncello te ontwikkelen. Sinds 2015 zijn ze hiermee van start gegaan. Na een half jaar experimenteren met verschillende verhoudingen, veel verschillende batches en natuurlijk veel proeven is dan het perfecte recept tot stand gekomen.

Sindsdien hebben ze flessen gemaakt voor vrienden en familie waarna de vraag rijzende was. De eerste officiële batch is toen in 2019 van start gegaan. Ze produceren zelf onder de rechten van de distilleerderij bij Driftwood Distillery (ontdek deze Craft Gin ook bij Drinxx!), gevestigd op de vliegbasis Valkenburg.

Een paar belangrijke pijlers bepalen deze bijzondere Limoncello.
1.    De Limoncello wordt gemaakt op basis van onbespoten biologische Amalfi citroenen, ze krijgen een uitgebreide kwaliteitscontrole: alleen de beste citroenen komen in aanmerking, deze worden met de hand gewassen en geschild alvorens ze in de alcohol worden getrokken samen met het eigen samengestelde suikerwater. Er worden geen kunstmatige stoffen toegevoegd, en elke batch wordt zorgvuldig beoordeeld en geproefd!

2.    Duurzaamheid: de flessen die aan de restaurants en andere horecagelegenheden worden verkocht worden nadat ze leeg zijn, gerecycled. Tevens worden de overgebleven geschilde citroenen weggegeven aan de restaurants/bars;

3.    Exclusiviteit: niet alleen door het uiterlijk van de fles, maar ook door de partijen waarmee ze samenwerken. Service staat hoog in het vaandel! Drinxx heeft de exclusieve verkoop van Lien Limoncello voor onze vestigingen Noordwijk, Voorhout en Den Haag!
Ontdek de heerlijke, zachte, frisse en vooral pure smaak van Lien Limoncello! Proeven mag!