Nieuw bij Drinxx: Limoncello Isolabella 75 cl


Nieuw bij Drinxx: Limoncello Isolabella 75 cl

Deze Italiaanse Limoncello, met zijn intense gele kleur, wordt gemaakt van de beste “zagara white”citroenen uit Sicilië. Op basis van kleur en de dikte van schil worden alleen de beste citroenen geselecteerd. Dit proef je terug in zijn frisse, volle smaak van rijpe citroen. Heerlijk als aperitief, maar ook om in een lekker zomers dessert te verwerken! 

Perfect Serve: maak een overheerlijke Limoncello Scroppino: 15 ml Isolabella Limoncello, 30 ml Prosecco, 100 gram citroensorbetijs (ca. 3 scheppen). Doe alle ingrediënten in een kom. Roer snel en krachtig door met een garde. Serveer in een champagne flûte en garneer met een citroenschil.
 
Perfect Serve: Limoncello Spritz: 20 ml Isolabella Limoncello, 40 ml Prosecco, 100 ml bruisend water. Schenk alle ingrediënten in een glas gevuld met ijs en garneer met bramen of een schijfje citroen. 

Drinxx heeft t/m eind augustus een speciale zomeractie lopen met Isolabella Limoncello 70 cl in giftbox met 2 freeze glaasjes! van € 15,98 voor € 12,95 OP=OP!!!!