Nieuw bij Drinxx: Remedy Rum Elixer 34% & Rum Spiced 41,5%


Nieuw bij Drinxx: Remedy Rum Elixer 34% & Rum Spiced 41,5%

Wij hebben 2 mooie nieuwe Rum soorten opgenomen, verpakt in een bijzondere apothekersfles. Het ontstaan van deze Rum gaat terug in de tijd van de drooglegging in de jaren 20 van de vorige eeuw. Het was verboden om alcohol te produceren, transporteren of te verkopen. Omdat men toch op zoek ging naar alcohol, omzeilde ze de wet door via de apotheek alcohol te verkopen.

De Remedy Elixer is eigenlijk meer een Rum likeur. Gemaakt van een 7 jaar oude gerijpte Rum uit Panama. Men ontdekt zoete noten van vanille en karamel, sinaasappel en honing. In de smaak komen smaken van kokos en walnoot naar voren met een lichte kruidige toets.

Serveertip! Voor een frisse voorjaarscocktail:
6 cl Remedy Elixer
2 cl Limoensap
3-4 stukkken watermeloen
1 theelepel suikerwater (Monin)
Giet alle ingrediënten in een groot glas. Vul het glas vervolgens vol met crushed ijs en roer het drankje goed, proost!

De Remedy Spiced Rum is samengesteld uit Rumsoorten uit de landen Trinidad & Tobacco, Barbados en de Dominicaanse Republiek. Karaktervolle aroma’s van onder meer vanille, sinaasappel, kaneel en peper met een aangename zoete smaak.

Serveertip!
4 cl Remedy Spiced
1 cl Citroensap
Gingerbeer
Giet de Rum en de citroensap in een highball glas en vul deze op met Gingerbeer. Garneer eventueel nog extra met een schijfje citroen, Proost!