Over ons

DRINXX SLIJTERIJ & WIJNHANDEL

Drinxx Slijterij & Wijnhandel is een zelfstandig en onafhankelijk bedrijf en verkoopt wijnen, gedistilleerd, bieren, frisdranken en hieraan gelieerde dranken. De representatieve locaties zijn gevestigd in Noordwijk (200 m2), Den Haag (175 m2) en Voorhout 145 m2). Deze slijterij & wijnhandels worden beleverd door Drinxx Groothandel BV en deze drankenhandel levert ook aan de horeca o.a. aan café's, restaurants, hotels, sportverenigingen, strandpaviljoens.

Drinxx onderscheidt zich door zeer vakbekwame + servicegerichte medewerkers en met een zeer uitgebreid kwalitatief assortiment. Er is veel aandacht voor whisky, rum, gin en wijnen. Door het diepe en brede assortiment geven sommige klanten aan "dat het wel een snoepwinkel lijkt". En indien we een drank niet op voorraad hebben, kunnen wij door onze inkoop het artikel direct voor u bestellen. Ook kunt u bepaalde dranken bij ons (gekoeld) proeven. Door onze excellente service en goede adviezen kunnen wij u goed van dienst zijn. Drinxx is een betrouwbare, vakkundige en klantgerichte slijterij & wijnhandel.

Drinxx is er voor de consument!

DRINXX GROOTHANDEL

Drinxx Groothandel te Noordwijk aan Zee is een volledig zelfstandige en onafhankelijke drankenhandel gespecialiseerd in drank. Drinxx levert sinds 2016 met haar fijnmazige distributie specifiek aan horecabedrijven waaronder café's, restaurants, hotels, sportverenigingen, strandpaviljoensculturele centra, theaters en clubs in het gebied vanaf regio Bollenstreek-snelweg A1-'t Gooi-Midden Nederland-snelweg A12-Den Haag.

Drinxx is voor de horecaondernemer een betrouwbare en transparante partner. Afspraak is afspraak! Alle klantvriendelijke medewerkers hebben een no-nonsense mentaliteit en met haar excellente serviceverlening is Drinxx zeer klantgericht en betrokken. Door de korte communicatielijnen is het contact zeer persoonlijk en altijd oplossingsgericht.Drinxx koopt alle producten rechtstreeks scherp in bij fabrikanten en importeert een aantal wijnen en een champagnemerk. Met +/- 60 leveranciers onderhouden we nauwe banden en hebben een goede samenwerking.

Het draait bij Drinxx om haar horecarelatie!