Betaling


Betalen

Bij Drinxx Webshop kunt u op 3 manieren uw bestelling betalen:

  1. Betaling via iDEAL;
  2. Betaling achteraf via AfterPay;
  3. Direct afrekenen;
  4. Betaling via credit card

1. Betaling via iDEAL

U kunt bij ons bij 3) direct afrekenen via iDEAL, het online betaalsysteem van de banken ABN AMRO Bank, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank en Van Lanschot Bankiers. Bij betaling via iDEAL wordt u doorverwezen naar een aparte transactiepagina die leidt naar uw eigen bank. Op een vertrouwde en beveiligde wijze kunt u de betaling direct regelen. Na deze transactie mailen wij u een overzicht van uw bestelling.

2. Betaling achteraf via AfterPay

AfterPay voert voor Drinxx Webshop het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een betaaloverzicht van AfterPay via de AfterPay App kunt inzien en
betalen. Met de AfterPay App regelt u dit veilig en heel eenvoudig op uw smartphone. In de online omgeving MijnAfterPay kunt u uw betaaloverzichten vanafuwe computer of tablet beheren. AfterPay houdt u op de hoogte via push notificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor u klaar staat. U kunt bij Drinxx Webshop achteraf betalen tot een bedrag van € 100,- als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay dan kunt u betalen tot een bedrag van € 250,-. Ter goedkeuring van uw verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk uw bestelling betalen met een andere betaalmethode. U kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay.

3. Vooraf betalen

U kunt bij ons vooruit betalen. Als u géén gebruik maakt van betaling via iDEAL of AfterPay, dan kunt u het bedrag van uw wijnbestelling ook zelf via eigen bankoverschrijving vooraf aan ons betalen. U kunt uw keuze om vooruit te betalen aangeven tijdens de bestelprocedure in het winkelmandje. Na afronding van uw bestelling ontvangt u van Drinxx Webshop een bevestigingsmail van uw bestelling. Daarin staat het te betalen bedrag en ons rekeningnummer NL14 RABO 0314 2939 65 op naam van de eigenaar Domestique Handelsmaatschappij B.V. te Noordwijk. U dient zelf actie te ondernemen om het bestelbedrag te betalen, waarbij u ook uw bestelnummer dient te vermelden. Na ontvangst van uw betaling verzenden wij de bestelling.

4 Betaling via credit card

Voert u een betaling online uit met uw creditcard, dan vult u verschillende gegevens in. In ieder geval wordt er altijd gevraagd naar uw eigen naam zoals deze op de creditcard staat, evenals het creditcardnummer, de vervaldatum en de driecijferige verificatiecode, ook wel bekend als Card Verification Code (CVC). Deze code vindt u achterop de creditcard. Een pincode zal u online nooit hoeven invullen, maar sommige bedrijven kunnen wel vragen om het bij de creditcard behorende adres of een extra wachtwoord.