Ontdek, proef en serveer

Drinxx slijterij

Ontdek, proef en serveer

Drinxx Groothandel is een volledig zelfstandige en onafhankelijke groothandel met een uitgebreid en actueel drankenassortiment.

Gespecialiseerd in dranken hebben we op dit moment meer dan 5.000 artikelen in de groepen bier, frisdrank, wijn en gedistilleerd op voorraad.
Er is een samenwerking met de meeste Nederlandse en twee Duitse brouwers, verschillende frisdrankenfabrikanten, meerdere gedistilleerd importeurs en vele wijnbedrijven. Ook importeert Drinxx Groothandel zelf een aantal wijnen waaronder het champagne merk Testulat en het Franse rosé Chateau Pampelonne. Alle dranken worden door de leveranciers rechtsreeks geleverd.

Met ons enthousiaste en betrouwbare medewerkers vinden we het erg belangrijk dat er door een zeer flexibele service en persoonlijk contact er een zeer goede relatie met de horeca ondernemer is. Daarom rijden we bijvoorbeeld met vier eigen vrachtwagens en vaste chauffeurs, die hun eigen route rijden en daarmee de locaties en onze klanten wekelijks zien. Ze weten precies hoe laat ze bij een klant moeten zijn en leveren de dranken af zoals met de klant is afgesproken.

Met onze no nonsense houding maken we samen onder het motto "afspraak is afspraak" transparante en heldere afspraken voor leverantie van dranken aan jouw horecabedrijf.

 

vrachtwagen

Onze Kernpunten

  • Persoonlijke & excellente service
  • Afspraak is afspraak
  • Betrouwbaar & enthousiast team
  • Uitgebreid en actueel assortiment
  • Zelfstandig & onafhankelijk
Inloggen klanten
 

Samenwerken met Drinxx?

Indien u onderstaand formulier invult leggen wij graag in een persoonlijk gesprek uit wat wij voor u kunnen betekenen.
Typ bovenstaande code over.