Alcoholvrij Lyre’s 70 cl/Australië 


Alcoholvrij Lyre’s 70 cl/Australië

Lyre’s is een serie voortreffelijke alcoholvrije spirits wat met hartstocht is gemaakt. Na een jarenlange zoektocht is het resultaat daar, een uitgebreide keuze aan alcoholvrije spirits zodat je op elk moment intens kan genieten.

Inmiddels heeft Lyre’s wereldwijd 46 medailles gewonnen en is hiermee de “most awarded non-alcoholic spirit in the world”! Drinxx selecteert:

- Lyre’s American Malt: typische en eigentijdse smaken van een zachte Bourbon met een eigen karakter;

- Lyre’s Dry London: een perfect alternatief voor Gin. aroma’s van jeneverbes, citroen en peperbes zorgen voor een aangename droge afdronk. Ideaal voor G&T 0%;

- Lyre’s Dark Cane: een donkere Rum 0,0%. Zachte aroma’s van karamel, fudge, vijgen en geroosterde noten, aangevuld met tonen van esdoorn en vanille zorgen ze voor een mooie balans. Heerlijk in de mix met cola;

- Lyre’s White Cane: royale aroma’s van eiken en rietsuiker, met verfijnde smaken van marsepein, sinaasappel en kokosnoot. Een subtiele peperachtige smaak met een iets drogende afdronk. Als klassieker te mixen, maar bijvoorbeeld ook met limoen, verse munt en een toevoeging van soda water voor de perfecte Lyre’s mojito. 

- Lyre’s Amaretti: een Amaretto zonder alcohol en dat met tonen van amandel, pittige kruiden en vanille.