Asperges & Wijnen


Asperges & Wijnen

Er zijn weer volop asperges te koop en gelukkig voor de liefhebbers zijn ze steeds langer verkrijgbaar. Wat zijn er een hoop heerlijke recepten te vinden met asperges in de hoofdrol. En of je er nou vis, vlees of vegan gerechten van maakt, je kan er heerlijke wijnen bij schenken. 

De klassieke Pinot Blanc kennen de meeste mensen wel, maar er zijn inmiddels veel meer soorten die er bij gedronken kunnen worden. Het recept maakt zeker uit bij de keuze van de wijn. Daarom bij ons in de winkel een lijst van diverse wijnen bij uw aspergerecept!

Drinxx helpt graag uw maaltijd compleet te maken!
Twee mooie witte wijnen die ideaal passen bij het klassieke recept: asperges met ham en ei zijn nu extra voordelig te vinden bij onze in de winkel:
•    Hunawihr Pinot Blanc; milde zachte Alsace wijn met geurende aroma’s van tropisch fruit. Appeltjes, perzik tonen, aromatisch. NU VAN € 10,74  VOOR € 8,95! 
•    Gorgorito Verdejo; Spaanse witte wijn uit Rueda. De wijn is fris, droog en sappig van smaak. U proeft tonen van grapefruit, ananas, perzik en nectarine. De wijn heeft een heerlijke frisse en verkwikkende afdronk. NU VAN € 10,59  VOOR € 8,59!