Catz Dry Gin 48,2%


Catz Dry Gin 48,2%

Catz Gin wordt gemaakt in Schiedam en is mede ontwikkeld door één van de oudste familiedistilleerderijen van Nederland. Mede door de eeuwenlange traditie van het distilleren van jenevers en spirits in kleine koperen pot stills en het daarmee opgedane vakmanschap ligt de basis voor deze mooie Gin. Zij mogen als één van de weinigen het predikaat “World Class Distillery”dragen, iets waar ze enorm trots op mogen zijn!
 

Het bijzondere aan deze Gin is het samenspel van de smaken en geuren op een uitzonderlijke sterkte van 48,2%. Het is tevens één van de krachtigste Gins die er zijn. 

In de neus is de Gin fris en lichtzoet: vanille, sinaasappel en jeneverbes zijn onder meer als aroma’s te onderscheiden. In de mond worden verschillende tonen meer herkenbaar waaronder bergamot, koriander en jeneverbes. Daarna volgen er meer zoete en kruidige tonen van onder meer citrus, romige vanille en kaneel met een licht peperige finish. De lange nasmaak heeft zachte tonen van zoete citrus, jeneverbes en een hint van anijs.
 
Ontvang nu tijdelijk bij aankoop van een fles Catz Dry Gin 70 cl gratis een origineel Coppa Catz Glas en 4 flesjes speciale tonic! OP=OP!!