Ketel ONE Botanical


Ketel One Botanical


We kennen allemaal wel de beroemde Ketel 1 jenever, gemaakt door het familiebedrijf Nolet en de meeste mensen weten inmiddels ook dat ze Ketel ONE Vodka en de mooie Nolet Gin maken, maar deze serie van Ketel ONE Botanical is wat minder bekend. Toch is dit een drankje dat zeker thuis hoort in de zomer en dat zonder al teveel calorieën (40% minder calorieën dan een glas witte wijn!).

Elk fles wordt gemaakt op de basis van de Ketel One Vodka, om vervolgens gedistilleerd te worden met botanische ingrediënten zonder gebruik te maken van kunstmatige geurstoffen. Wij bieden de mogelijkheid in onze winkels om deze mooie drank te komen proeven!

Er zijn 3 soorten Ketel One Botanical waaruit men kan kiezen:
•    Cucumber&Mint; zeer verfrissend van smaak. Serveer 5 cl Ketel ONE Botanical in groot wijnglas met ijsklontjes en vul dit op met sodawater (spa rood mag ook). Garneer dit met een vers muntblaadje en schijfje komkommer.
•    Grapefruit&Rose; intense smaak van grapefruit met een vleugje roos. Serveer 5 cl Ketel ONE Botanical in groot wijnglas met ijsklontjes en vul dit op met sodawater (spa rood mag ook). Garneer dit met een schijfje grapefruit. 
•    Peach&Orange Blossom; zachte zoete perzik met een vleugje oranjebloesem. Serveer 5 cl Ketel ONE Botanical in een groot wijnglas met ijsklontjes en vul dit op met sodawater (spa rood mag ook). Garneer dit met een schijfje citroen.