Mills Reef Winery/Nieuw Zeeland


Mills Reef Winery/Nieuw Zeeland

Mills Reef Winery te Bethlehem (Tauranga) in Nieuw-Zeeland is in 1989 opgericht door familie Preston. Vanaf de start hebben zij zich met een enorme toewijding gericht op het maken van topkwaliteit witte en rode wijnen en met succes, hun wijnen zijn uitgegroeid tot één van de premium labels van Nieuw-Zeeland!

Wijnen van Mills Reef Winery komen zowel vanuit het noordoosten, uit de regio Marlborough, beroemd om de mooie expressieve Sauvignon Blanc, als ook uit de regio Hawkes Bay op het Noordereiland, waarbinnen de Gimblett Gravels tot de mooiste wijngaarden behoren. In deze regio worden naast de beroemde Chardonnay ook mooie Bordeauxstijlen voortgebracht. 

Drinxx importeert rechtstreeks een drietal mooie serie wijnen van Mills Reef: Estate (Sauvignon Blanc, Chardonnay, Merlot/Cabernet Sauvignon), Reserve (Sauvignon Blanc, Chardonnay, Pinot Gris, Merlot, Merlot/Malbec) en Elspeth (Merlot en Cabernet Sauvignon).

Wij selecteren voor deze zomer:
- Mills Reef Sauvignon Estate 2019 / Marlborough: heerlijke expressieve Sauvignon Blanc met intense smaken van passiefruit, kruisbes aangevuld met aangename hints van abrikozen. Perfecte begeleider voor bij Aziatische gerechten, zeevruchten of gewoon lekker als aperitief!
- Mills Reef Pinot Gris Reserve 2019 / Hawkes Bay: zeer bijzondere zachte, droge Pinot Gris. Verfijnde smaken van perzik en abrikoos, subtiele hint van geroosterde cashewnoot met een heerlijke lange zachte afdronk. Past goed bij antipasta, kip of visgerechten. 

Mills Reef Winery/Nieuw Zeeland


Fiorito Limoncello


Met het ontstaan van Fiorito Limoncello is een droom uitgekomen voor de twee broers Benno en Franco. Volgens het oude Siciliaanse familierecept maken ze inmiddels de lekkerste Limoncello.

Internationaal zijn ze inmiddels al meermaals bekroond met zilveren en zelfs gouden medailles! Wat maakt deze Limoncello nou zo speciaal? Het geheim zit in het gebruik van louter handgeplukte biologische Siciliaanse citroenen. Alleen de mooiste citroenen komen in aanmerking voor de Limoncello.

Vervolgens wordt met de hand heel dun geschilde citroenreepjes gebruikt voor de Limoncello waardoor de smaak rijker en milder wordt. Er worden geen kleur/geurstoffen toegevoegd! Wel wordt er een kwart minder suiker gebruikt dan veel vergelijkbare Limoncello’s wat ten goede komt aan de frisse smaak!

Ontvang tijdelijk een gratis een origineel Limoncello shotglaasje bij aankoop van een fles Fiorito! OP=OP!