Nieuw bij Drinxx: Delirium Brouwerij Huyge


Nieuw bij Drinxx: Delirium Brouwerij Huyge 


De speciale Delirium Tremens decemberflessen van de Brouwerij Huyghe zijn weer binnen! Deze mooie Belgische brouwerij maakt jaarlijks een gelimiteerde serie uit met Delirium Christmas bier en een tweetal bijzondere gerijpte Bieren: Aged Blond en Aged Black. 

Delirium Christmas 10% 33 cl / 75 cl: sterk kruidig, lichte bitterheid. De afdronk is zoet, kruidig met een licht bittertje. De speciale flessen zijn leverbaar in 75 cl of in een mooie geschenkverpakking met 4 flesjes en een glas!
 
Delirium Barrel Aged Blond 11,5% 75 cl: gedurende 9 maanden wordt de Delirium Tremens gerijpt op eikenhouten Bourbon vaten. De smaak laat zich omschrijven als zacht, Bourbon, kruidig, turfachtig, amandelen, vanille. De afdronk is mond verwarmend, met eikenhouten tonen, licht kruidig.

Delirium Barrel Aged Black 11,5% 75 cl: gedurende 9 maanden wordt de Delirium Tremens gerijpt op eikenhouten Bourbon vaten. Smaken van onder meer karamel, bourbon, vanille en een toets van amandel. De afdronk is alcoholisch met houttonen en een lichte bitterheid.