Nieuw bij Drinxx: : Palette, 2 non-alcoholische spirits - Palette Roots


Nieuw bij Drinxx: Palette, 2 non-alcoholische spirits - Palette Roots

PALETTE™ is een collectie van bijzondere non-alcoholische cocktail expressies met de veelzijdigheid om elk drinkmoment te doen opleven.

Welcome to a new world of flavour!

PALETTE™ is een nieuwe non-alcoholische spirit lijn waar traditie en innovatie van s' werelds grootste familiebedrijf in gedistilleerde dranken elkaar treft. Het resultaat zijn twee bijzondere expressies met complexe diepgang en grenzeloze veelzijdigheid voor het maken van sensationele cocktails.

"PALETTE Roots is de non-alcoholische spirit ontworpen voor mensen met een affiniteit voor gin. Jeneverbes, kruidnagel en gember leggen hier een overduidelijk accent. Diepe, complexe en botanische kwaliteiten zorgen voor een smaakvolle harmonie met een warme bite.

Mix een deel Roots met drie delen tonic over ijs voor een vrijwel niet van een echt te onderscheiden G&T. Maar ontdek ook zeker nog onbekende combinaties en kom tot nieuwe smaken! Laat je inspireren door de klassieke gin cocktails zoals de Negroni, Gimlet en Singapore Sling en verbreed je smaak horizon.