Nieuw bij Drinxx:Palette, 2 non-alcoholische spirits - Palette Bold.


Nieuw bij Drinxx: Palette, 2 non-alcoholische spirits - Palette Bold.

PALETTE™ is een collectie van bijzondere non-alcoholische cocktail expressies met de veelzijdigheid om elk drinkmoment te doen opleven.
Welcome to a new world of flavour!

PALETTE™ is een nieuwe non-alcoholische spirit lijn waar traditie en innovatie van s' werelds grootste familiebedrijf in gedistilleerde dranken elkaar treft. Het resultaat zijn twee bijzondere expressies met complexe diepgang en grenzeloze veelzijdigheid voor het maken van sensationele cocktails.
PALETTE Bold is de non-alcoholische spirit dat naar een op eikenhouten vaten gelegen distillaat smaakt vergelijkbaar met whisky, bourbon en rum. De karakteristieke aroma's zijn eikenhout, vanille en een subtiele hint van rokerige infusie. De smaak laat zich best omschrijven als groots, robuust en stevig, dat het tot het perfecte ingrediënt maakt voor uitgesproken cocktails.

Breng Bold naar een compleet nieuwe wereld en ontdek onverwachte cocktail creaties. Of meng eenvoudigweg één deel Bold met drie delen ginger beer en serveer over ijs. Wees creatief en probeer andere combinaties! Neem bijvoorbeeld de recepturen van de Mai Tai, Mojito of Old Fashion als voorbeeld om de mogelijkheden van Palette als non-alcoholische cocktail ingrediënt te ontdekken.