Piñaq Likeuren LTR


Piñaq Likeuren LTR 

Meer zomers dan dit gaat het niet worden met deze bijzondere likeuren van Piñaq. Verpakt in een supermooie fles, in de vorm van een ananas, symbool voor rijkdom en vrijgevigheid. Het zijn speciale likeuren, gemaakt op basis van de beste ingrediënten uit zowel de oude als de nieuwe wereld. Het is een delicate mix van op eiken gerijpte Franse Cognac en ultra premium Hollandse Vodka. Ze zijn perfect om puur te drinken met ijs of als basis van jouw favoriete cocktail. Kom naar één van onze vestigingen om meer tips voor mooie cocktails te ontvangen in combinatie met de Piñaq likeur!

1.    Piñaq Colada: likeur op basis van Franse VSOP Cognac en premium Hollandse Vodka, Jamaicaanse Rum en verse Nederlandse room. Aroma’s van kokos, vanille ananas en Rum met een vleugje karamel. Glutenvrij!
2.    Piñaq Rosé: likeur op basis van Franse VSOP Cognac, premium Hollandse Vodka en Roséwijn. Intense blend van exotisch fruit met hints van zoete frambozen, aardbeien en robijnrode appels. De smaak is een delicate mix van bessen met een vleugje rosé, afgerond met de zachtheid van Franse Cognac. Glutenvrij en Vegan!
3.    Piñaq Original: likeur op basis van Franse VSOP Cognac, premium Hollandse Vodka en echte passievrucht. In de neus heeft deze likeur hints van passievrucht, ananas, honing en karamel. De smaak is zoet en zuur door een mix van tropisch fruit, gevolgd door een zacht opwarmend effect van Franse Cognac. Glutenvrij en Vegan!
4.    Piñaq Blue: verfrissende likeur met een mix van exotisch fruit met premium Hollandse Vodka en gerijpte Franse VSOP Cognac met tonen van zoete saffraan. Glutenvrij en Vegan!