STRYYK niet-alcoholische dranken 70 cl


STRYYK niet-alcoholische dranken 70 cl

Wel het idee, maar niet de alcohol! STRYYK is een nieuwe serie niet-alcoholische dranken en staat voor mensen die alles kunnen doen wat ze normaal kunnen doen, maar dan zonder alcohol! Met deze serie geniet je gewoon van je favoriete cocktail! Ze zijn 100% natuurlijk, zonder toegevoegde suiker, geen kunstmatige smaakstoffen en geen allergenen.

De serie bestaat uit de volgende stijlen:
•    STRYYK Not Vodka: een pure en smaakvolle, alcoholvrije creatie, gemaakt van een combinatie van komkommer, koriander en appel. Servetip: puur met ijs of garneer deze met een schijfje limoen of sinaasappel.
•    STRYYK Not Rum: een alcoholvrij alternatief op basis van Rum. Gemaakt van een combinatie met kruidnagel, eikenhout en grapefruit. Servetip: in de mix met cola of gingerbeer en garneer met een limoenpartje, samen met wat ijsklontjes. 
•    STRYYK Not Gin: zuivere, frisse alcoholvrije drank, gemaakt van een combinatie met jeneverbes, basilicum en rozemarijn. Servetip: in de mix met Fevertree Indian tonic en garneer deze met basilicum (ook hiermee over de rand van het glas mee inwrijven) en limoen, samen met wat ijsklontjes.